skip to Main Content
Preview Iedereen Kan Koken

Preview Iedereen kan Koken

Het kookschrift van Sharon de Miranda verschijnt pas op 5 mei en is bij de 120 supermarkten van Dirk van den Broek en 40 slijterijen van Dirk III te koop voor de prijs van slechts €5 euro. Een prachtig cadeau voor moederdag! Het boek is ook te koop via deze site, maar dan voor de prijs van €12,95 (inclusief bezorgkosten).

Het kookschrift Iedereen kan Koken is bepaald geen klassiek kookboek. Het is een eigentijdse, vrolijke hulp in je keuken. Vanaf pagina 1 tot en met de laatste pagina word je blijmoedig van de aanpak van Sharon.

Wie Iedereen kan Koken leest, raakt meteen bevangen door de kookpassie van Sharon de Miranda. Als dochter van een Nederlandse moeder, een Surinaamse vader en een Indische oma maakt Sharon volgens eigen zeggen de lekkerste wereldstamppot. In Iedereen kan Koken laat Sharon zien hoe veelzijdig ze is.

,,Ik ben niet van de fijne mousse en de ingewikkelde schuimpjes. Voor mij draait het meer om het samen doen. Koken is samen, koken is gezellig en koken moet vooral lekker zijn. Ik kook het liefst met iedereen die mijn passie deelt. Met jonge of oudere mensen, familie en vrienden. Of met mensen met een beperking met wie ik al jaren bij restaurant Tante Truus in Almere werk. Je komt ze daarom ook allemaal tegen in mijn eerste kookschrift.”

,,Ik begon al op mijn 13emet mijn koksopleiding. School? Ik vond er niets aan. Aardrijkskunde, biologie, rekenen… Ik wilde geen dokter of leraar worden. Ik had maar één droom: kok worden. JA, KOK. Mijn moeder begreep dat. Ze liet me meteen van de MAVO naar de koksschool gaan. Van mijn obsessie heb ik mijn beroep gemaakt.”

,,Het is ook mijn enige gave, vind ik. Als ik bijvoorbeeld een vis bij de visboer zie liggen dan spelen er misschien wel acht verschillende recepten door mijn hoofd. Als ik een gerecht proef, dwalen mijn gedachten meteen af naar: hoe kan ik zoiets nog anders klaarmaken?!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top