skip to Main Content
Ivo Van DirckIII Geeft Wijn/spijs-adviezen Bij Kookschrift Sharon

Ivo van DirckIII geeft wijn/spijs-adviezen bij kookschrift Sharon

Voor maar liefst 36 gerechten van Sharon de Miranda heeft wijndeskundige Ivo de Weert van DirkIII wijnen uitgezocht die excellent combineren met de voor-, hoofd- en nagerechten. Ivo schrijft regelmatig over wijnen en ging aan de slag met de 12 menu’s (in het kookschrift Iedereen kan Koken heten menu’s  ‘Op Tafel’).

Zijn adviezen zijn verzameld in een handige folder die gratis verkrijgbaar is bij de kassa’s van de 40 slijterijen van DirckIII. Met deze wijnbrochure bij de hand is het uitzoeken van een wijn passend bij een gerecht super gemakkelijk.

Want wie staat niet vaak voor het dilemma wat drink je bij een gerecht dat je gaat bereiden?

Ivo

Het leuke van de keuze van Ivo de Weert is dat hij een selectie heeft gemaakt van wereldwijnen uit de schappen van DirckIII, maar dat ook de Europese wijnlanden, zoals uiteraard Frankrijk, Italië en Spanje, vertegenwoordigd zijn.

Interessant zijn ook zijn keuzes voor de deserts. Daar komt Ivo onder meer uit bij een rosé (pruimencake: Rosada Torres De Casta), port (tiramisu met aardbeien: Tawny port van Kopke), sherry (appeltaart: Osborne Pedro Ximenez) of een muskaatwijn (tarte tatin, Les Ormes De Camera’s Moelleux).

Iedereen kan Koken is bij DirckIII voor de actieprijs van €4,99 verkrijgbaar en dan kunt u meteen aan de slag. Met de gerechten van Sharon de Miranda én de wijnkeuze van Ivo de Weert.

Ivo

Olaf Feenstra van DirckIII in Almere met tv-kok Sharon de Miranda.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top