skip to Main Content
[vcex_button url=”https://www.iedereenkankoken.nl/#besteldirect” size=”large” style=”flat” align=”center” custom_background=”#a7c355″ custom_color=”#ffffff” classes=”local-scroll”]Bestel direct![/vcex_button]

Met speelse humor geschreven, bijna 50 nieuwe Sharon-gerechten, en talloze weetjes, tips en trucs voor in de keuken. Waar je ook geboren bent, of je jong bent of oud: Iedereen kan Koken.

Voor Sharon de Miranda, de vrolijkste tv-kok van Nederland, is koken haar lust en haar leven. In de eerste week van mei verschijnt haar allereerste kookschrift met de titel IEDEREEN KAN KOKEN. Nederland kent Sharon van het populaire tv-programma Binnenste Buiten, ze is kok van Tante Truus in Almere en u kent haar als kok van Ditjes & Datjes. Haar persoonlijke kookschrift, vlot geschreven en uitbundig geïllustreerd, is geïnspireerd door 12 bijzondere mensen die de kookpassie van de tv-kok delen.

[vcex_button url=”https://www.iedereenkankoken.nl/#besteldirect” size=”large” style=”flat” align=”center” custom_background=”#a7c355″ custom_color=”#ffffff” classes=”local-scroll”]Bestel nu![/vcex_button]

Vlees, vis, vegetarisch: Sharon kookt met 12 kookvrienden. Met tante Agatha tot en met Nadia Zerouali (Mama CousCous).

Bestel jouw exemplaar

,,Sharon is een heel bijzondere kok die veel Nederlanders met verhalen over koken kan verbinden. Het thema Iedereen kan Koken is haar op het lijf geschreven”, aldus Sjuul Paradijs van producent Trusted Media Publishers. ,,Sharon is in staat om grote groepen Nederlanders te raken met haar werk in de keuken. Nederland leert Sharon hierdoor nog beter kennen. Ze is je leukste vriendin in de keuken.”

Laat je ook verrassen door Sharon de Miranda en bestel vandaag jouw exemplaar van ‘Iedereen kan Koken’.

Heb je een kortingsbon? Klik hier om je code in te vullen

Kookschrift: Iedereen kan Koken

12.95 Incl. BTW

Uitverkocht

Category:

Factuurgegevens

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal 0.00
Order Total 0.00
  • Betaal met iDEAL

    Kies uw bank

Ditjes & Datjes
Donauweg 10
1043 AJ Amsterdam

KvK: 66959713
BTW: NL856770607B01
Algemene Voorwaarden

Back To Top